Članice MODS-a

Poziv na vebinar „Deca kreiraju rešenja za smanjenje i prevenciju nasilja u školama“

Centar za integraciju mladih, u okviru REVIS projekta, organizuje besplatan vebinar „Deca kreiraju rešenja za smanjenje i prevenciju nasilja u školama“  23. februara 2023. godine, od 18 do 19 časova.

Cilj ovog vebinara je da predstavi različite načine interaktivnog rada sa decom na temu suzbijanja i prevencije vršnjačkog nasilja u školama. Takođe, učesnici će imati priliku da se upoznaju sa nekim od najboljih i najinovativnijih rešenja koja su osmislila deca sa nastavnicima i pedagozima u školama učesnicama ovog projekta.

Vebinar će biti moderiran od strane Dragane Vučković – koordinatorke REVIS projekta u Srbiji, ispred organizacije Centar za integraciju mladih. Dragana ima više od 15 godina iskustva u oblasti ljudskih prava, posebno prava dece i žena. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu.

Vebinar se održava u okviru REVIS projekta koji za cilj ima prevenciju, suzbijanje i reagovanje na vršnjačko nasilje među decom kroz transformaciju društvenih i rodnih normi i ponašanja i stvaranje prostora za decu da osporavaju društvene i rodne norme koje dovode do vršnjačkog nasilja i predlažu rešenja za konflikte.

U Srbiji ovaj projekat sprovodi Centar za integraciju mladih.

Za pristup vebinaru se možete registrovati putem sledećeg linka.

Vebinar će biti na srpskom jeziku i trajaće sat vremena: od 18 do 19 časova po srpskom vremenu.