Vesti

Kampanja u okviru Dečije nedelje „ZAGRLjAJ – za odrastanje bez nasilja“

Organizacija članica MODS-a, Prijatelji dece Srbije, organizuju on-line internet kampanju „ZAGRLjAJ – za odrastanje bez nasilja“.  Kampanja se organizuje u cilju  podrške prevenciji i zaštiti dece od nasilja i podsticanje tolerancije u čitavom društvu. Kampanja će biti aktuelna pre i u toku trajanja Dečije nedelje.

Pozivamo sve građane/ke, da fotografišu i ovekoveče trenutke u kome će kao simbol nenasilne komunikacije biti ZAGRLjAJ. Fotografije zagrljaja sa članovima/cama porodice, prijateljima/cama, kolegama/inicama, školskim drugovima/aricama i drugim dragim osobama objavljivaće se na društvenim mrežama sa heštegom #zagrljajDN. Na ovaj način svi zajedno promovisaćemo ljubav, bliskost i toleranciju, a fotografije sa navedenim heštegom Prijatelji dece Srbije podeliće na svojim društvenim mrežama.

Vaše fotografije možete deliti od 1. do 6. oktobra, a Prijatelji dece Srbije će ih od nedelje 7. oktobra objavljivati na svojim društvenim mrežama i sajtu stranici, samo budite sigurni da ste je „javno“ podelili. Samim objavljivanjem vaše fotografije pod gorepomenutom heštegom saglasni ste sa njeno dalje deljenje.

Ukoliko se na vašim fotografijama nalaze deca (osobe mlađe od 18 godina) podrazumeva se da su roditelji-staratelji saglasni sa objavljivanjem i deljenjem fotografije.