Vesti

Poziv na „JA MOGU“ stručni seminar: „Design for change“ metode u nastavi

Pozivamo Vas na besplatni „JA MOGU“ stručni seminar za primenu “Design for Change” metode u nastavi. Seminar će se održati 2. decembra 2017. godine od 10 do 18h u Koče Popovića 9, II sprat  u prostorijama organizacije članica MODS-a Koba Yagi – Centar za edukaciju i razvoj.

Prijavu možete popuniti OVDE ili nam pišite direktno na dfcsrbija@gmail.com. Rok za prijavu je 29. novembar 2017. Broj mesta je ograničen.

Po završenom seminaru svi učesnici koji su bili prisutni na najmanje 80% seminara dobijaju sertifikat za 8 sati stručnog usavršavanja unutar institucije.

Šta je „Design for change“?

Design for change

Design for Change je međunarodno nagrađivani edukativni program koji se realizuje u više od 65 zemalja sveta. Podstiče razvoj veština potrebnih u 21. veku kao što su kreativnost, empatija, inicijativa, kritičko mišljenje i timski rad. Više o programu možete pronaći OVDE ili na sajtu – dfcworld.org

Svi projekti koje budete radili s vašim učesnicima postaće deo godišnje manifestacije “Školski izazov” na kojoj učestvuju sve škole u Srbiji koje realizuju “Design for Change” program. Ova manifestacija će se prvi put održati u oktobru 2018. godine. Trenutno je u program uključeno 10 osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Stručni žiri sastavljen od eminentnih stručnjaka iz oblasti obrazovanja, medija, predstavnika lokalne zajednice i privrede, bira najbolju “JA MOGU” priču, a jedan učenik i jedan nastavnik imaće mogućnost da učestvuju na prestižnoj “Be the Change” globalnoj  konferenciji koja se svake godine održava u drugoj zemlji.

Ko je Koba Yagi koji Vas zove na stručni seminar?

Koba Yagi – centar za edukaciju i razvoj je udruženje – socijalno preduzeće koje se bavi ostvarivanjem ciljeva u oblasti obrazovanja dece i mladih kako bi formirali životni stav „Ja mogu!“ i suočili se s izazovima 21. veka na najkonstruktivniji način. 

Kontakt osoba
Tijana Jovanović Petrović
064 138 96 16
dfcsrbija@gmail.com