Članice MODS-a

Budi i ti Deda Mraz

Članovi Udruženja ,,Na pola puta“ pozivaju Vas da se pridružite i podržite realizaciju volonterske akcije ,,Budi i ti Deda Mraz’’ koja će se održati 20.12.2019. od 11-13h, u centru Pančeva, na kome će učestvovati 20 volontera.
Članovi Udruženja ,,Na pola puta“ koji su inicijatori započete akcije, deluju kao ,,Grupa za samozastupanje Pančevo“ koju čine osobe sa intelektualnim teškoćama u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije, Centrom za građansko delovanje, Narodnim parlamentom i Pokretom gorana Vojvodine.

Ova akcija je tek jedna od 135 akcija podržanih kroz konkurs ,,Šta nam je teško“ širom Srbije, koji ima za cilj podsticanje aktivizma i volontiranja među mladima, omogućavanja sticanja veština za lični razvol i bolju zapošljivost kroz volontiranje, omogućavanja doprinosa mladih održivom razvoju lokalnih zajednica i podsticanja prepoznatljivosti volonterskog doprinosa mladih na lokalnom i nacionalnom nivou.

Tokom akcije,  volonteri će deliti ručno izrađene ukrasne predmete uz prikačene poruke na teme jednakosti, volontarizma i humanosti. Ukrasni predmeti su izrađivani u partnerstvu sa učenicima gimnazije ,,Uroš Predić’’ i ,,Gerontološkog centra’’ Pančevo. Na taj način razvija se međusobno druženje, zajedništvo, solidarnost kao i međugeneracijska saradnja.

Za sve dodatne informacije kontaktirati Emu Kostić na  tel. 064/3346236