Politika privatnosti

Zaštita Vaše privatnosti na internetu je za nas u Mreži organizacija za decu Srbije (MODS) od velike važnosti. MODS poštuje sve propise u vezi sa obradom ličnih podataka i zaštitom privatnosti.

U ovoj Politici privatnosti opisujemo MODS politiku u vezi sa prikupljanjem i obrađivanjem podataka o ličnosti. Ova Politika se odnosi na sva lica koja pristupaju našem sajtu www.zadecu.org i koja nam šalju upute putem sajta.

U nastavku Vas obaveštavamo o tome kako obrađujemo vaše lične podatke kada koristite našu veb stranicu. Lični podaci su svi podaci koji se tiču Vas ili mogu biti povezani sa Vama, kao što su Vaše ime, adresa, imejl adresa i ponašanje korisnika.

Koje podatke MODS prikuplja?

Uobičajeno korišćenje veb sajta 

Ukoliko samo posećujete našu veb stranicu podaci o Vama se ne prikupljaju. Prilikom opšteg pretraživanja prikupljaju se podaci isključivo tehnički neizbežni podaci (IP adresa, ime domena, tip pretraživača, operativni sistem, veb lokacija sa koje ste došli na naš sajt, fajlovi koje ste preuzeli, datumi i vreme poseta.

Obraćanje putem web sajta

Međutim, ukoliko želite da nam pošaljete upit, tražićemo neke Vaše lične podatke kao što su Vaše ime i Vaša imejl adresa.

Google Analytics

Ova veb lokacija koristi Google analitiku (Google Analitics), uslugu za veb analitiku koju pruža Google Inc. Google analitika prikuplja anonimne informacije, kao što su broj posetilaca na sajtu i najposećenije stranice. Google analitika koristi „kolačiće“, koji su tekstualne datoteke koje postavlja na Vaš računar, kako bi pomogla veb lokaciji da lakše analizira kako korisnici koriste sajt.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o kolačićima Google analitike, pogledajte stranice Google: Politika zaštite privatnosti Google-a i Pomoć Google analitike.

Pravila koja se primenjuju ukoliko kliknete na drugu veb stranicu

MODS veb sajt sadrži linkove koji vode do drugih veb sajtova. Ukoliko kliknete na novu veb lokaciju, MODS Politika privatnosti se više ne primenjuje. Molimo Vas da u tom slučaju pogledate politike/izjave privatnosti na pristupljenim veb stranicama.

Kako da nas kontaktirate

Ukoliko imate pitanja u vezi sa našom Politikom privatnosti ili ukoliko želite da iskoristite Vaše pravo i saznate da li posedujemo informacije o Vama, molimo Vas da nam se obratite putem imejl adrese: office@zadecu.org