Klub prijatelja

aksa
Aksa Kids Mega Store

AKSA Kids Mega Store je prvi počasni član „Kluba prijatelja svim srcem za decu Srbije“ i sponzor konkursa za izbor Maskote MODS i jedan od vodećih lanaca bebi i dečje opreme u Srbiji. Po principu „sve na jednom mestu za bebe i malu decu“, u Aksi na jednom mestu roditelji i budući roditelji mogu da pronađu sve što je potrebno za njihove mališane od rođenja do 12 godina. U maloprodajnom lancu Aksa Kids Mega Store posluje pet radnji u Beogradu, i po jednu u Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Šapcu, Kruševcu i Zrenjaninu, kao i internet prodavnicu na adresi www.aksa.rs.

„Društvenu odgovornost, utemeljenu na etičkim principima poslovanja kompanija Aksa Kids Mega Store doživljava kao deo poslovne filozofije i poslovne kulture. Kako je Aksa kompanija čija je poslovna aktivnost posvećena najmlađima, logično je da svoje filantropske aktivnosti usmerava upravo ka ovoj osetljivoj društvenoj grupi i organizacijama koje se bave zaštitom njihovih prava.“

Halkbank, koja od 1938. godine značajno doprinosi turskoj ekonomiji, danas ima preko 900 filijala, 17.000 zaposlenih i po veličini aktive se nalazi na šestom mestu u Turskoj, a u Srbiji je prisutna od 2015.

Tnation
T Nation

T Nation je mlada srpska kompanija koja se bavi veb dizajnom, razvojem softvera, tehničkom podrškom i sistemskom administracijom i sarađuje sa velikim brojem uglednih klijenata širom Amerike i Evropske Unije.

mariott
Hotel Marriott

Smešten u strogom centru grada od 2015, beogradski Hotel Mariott je samo jedan od mnogobrojnih iz ovog svetski poznatog lanca, koji ima ukupno 114 soba i prostire se na 7.500 kvadratnih metara.

sugar
Sugar&Spice

Jedinstveni restoran na našim prostorima, Sugar&Spice omogućuje svim svojim posetiocima drugačije gastronomsko iskustvo kako svojom ponudom tako i vrhunskom uslugom.

bambi
Bambi

Kompanija Bambi osnovana je pre 40 godina i od tada je postala deo svakog domaćinstva zahvaljujući njenim visokokvalitetnim i prepoznatljivim proizvodima.

ninamedia
Ninamedia

Ninamedia Press Clipping prati medijski sadržaj Mreže organizacija za decu Srbije. Ninamedia Press Clipping je lider u oblasti praćenja i analize medijskog sadržaja u Srbiji. Radi svaki dan 365 dana u godini sa 110 operatera, analitičara, prevodilaca i istraživača u svim većim gradovima Srbije, ali i u regionu. Prati i analizira sadržaje iz preko 300 štampanih i elektronskih medija i isporučuje ih na adrese oko 400 klijenata koji čine preko 60% ukupnog broja korisnika clipping usluga u Srbiji.

Pinninn-logo
Pinninn

Pininn je dizajn studio koji od samog početka prati Mrežu organizacija za decu Srbije. U sklopu društevno odgovornih aktivnosti pružili su MODSu podršku u dizajnu elektronskih čestitki i pozovnica, logotipa za Kuću dečijih prava, Klub prijatelja i Bedža zahvalnosti za Klub prijatelja.


Pertini toys

Pertini Toys bavi se proizvodnjom, uvozom i distribucijom dečjih igračaka. Po svom širokom asortimanu i atraktivnim igračkama, kompanija Pertini Toys je, posle gotovo 30 godina poslovanja, generalni distributer preko 30 svetski poznatih proizvođača visoko kvalitetnih dečjih igračaka i opreme. 

Pertini Toys je društveno odgovorna kompanija koja brine o deci i njihovom razvoju i kroz poklone i donacije ugroženim ustanovama, a takođe sarađuje sa centrima za edukaciju dece, sportsko rekreativnim dečjim centrima, humanitarnim organizacijama, i brojnim predškolskim ustanovama, obezbeđujući im najkvalitetniju opremu, igre i igračke.

 

POLLINO-LOGO
Pollino

Proizvodnja dečije obuće (dečije cipelice, baletanke, cipele za prohodavanje, čizme, patofne, patike…) je pokrenuta 1996. god. Godine koje su sledile donosile su stalni uspon kako u oblasti proizvodnje tako i u oblasti trgovine dečijom obućom, a ime POLLINO je postalo sinonim kvaliteta i priznati srpski brend. 

Neosporan kvalitet, prirodni materijali, anatomski uložak za pravilan razvoj dečijeg stopala i prevenciju deformiteta, kao i vrhunski dizajn opredelili su armiju zadovoljnih potrošača da postanu i ostanu stalni kupci obuće POLLINO. Poznati slogan „zdravo, lepo, fino… POLLINO“ postao je prepoznatljiv širom sveta.

logo-stadion-300x300
Tržni centar Stadion

Stadion Shopping Center prostire se na oko 75.000 kvadratnih metara i predstavlja najveći šoping centar u starom delu Beograda, uključujući dva podzemna nivoa sa oko 1000 parking mesta i fudbalski stadion na krovu, , izgrađen je po važećim UEFA standardima, sa mogućnošću da ugosti 5.000 gledalaca. Površina maloprodajnog dela centra je 30.000 kvadratnih metara i u njemu se nalaze najpoznatiji svetski i domaći modni brendovi, ugostiteljski objekti i različiti zabavni sadržaji za sve posetioce.

Na trećem spratu se nalaze moderno opremljeni ekskluzivani restorani koji svojim posetiocima pružaju neverovatnu panoramu Beograda. Stadion Shopping Center svim svojim posetiocima pruža odličan šoping, zabavu, sportski užitak i neverovatan pogled – sve strasti spojene na jednom mestu.

Euromedik
Euromedik

Euromedik  je podržao prvu donatorsku trku beba puzalica „ 123puziSADA“ obezbedivši prisustvo pedijatra koji je pratio trku i pružao savete majkama sa decom.Euromedik je afirmisan i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet – cena u korist klijenta.Predstavlja najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002. godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme.

H & M CUPCAKES
H & M Cupcakes

H & M CUPCAKES nudi najraznovrsnije mafine za sve prilike i proslave.  Prodajni objekti ovog inovativnog brenda nalaze se u okviru tržnih centara DeltaCity i Stadion.  H & M CUPCAKES podržava Mrežu organizacija za decu Srbije obezbeđivanjem najukusnijih kolačića za mnogobrojne aktivnosti koje MODS organizuje za decu. 

Proactive management consulting
Proactive Management Consulting PMC

PMC je konsalting kompanija koja pruža kreativna i jedinstvena rešenja , koja se bave osnovnim uzrocima problema na strateškom i sistemskom nivou , u interdisciplinarnim timovima sastavljenim od „klasičnih“ konsultanata za upravljanje, advokata, inženjera i drugih stručnjaka po potrebi.

Konsultanti Proactive Management Consulting Ltd. osnovali su neprofitnu kompaniju, Napra Forgo, 2000. godine, koja zapošljava osobe sa invaliditetom i osobe iz socialno ugroženih grupa. PMC je 2017. godine proglašen društveno najodgovornijom kompanijom u Mađarskoj.