MODS u medijima

Gostovanje Saše Stefanovića povodom konferencije „Šta d(j)eca kažu?”

Saša Stefanović, direktor MODS-a, gostovao je u emisiji Belle Amie Popodne. Celo gostovanje možete pogledati na sledećem linku

Povod za gostovanje je bila onlajn konferenija „Šta d(j)eca kažu?”  koja je održana 15. januara 2021. godine u organizaciji Mreže organizacija za decu Srbije i udruženja „Naša djeca“ Sarajevo u okviru regionalnog projekta „Deca kažu“.

Projekat „Deca kažu“ se realizuje u okviru Zajedničkog regionalnog programa #DijalogZaBudućnost: unapređenje dijaloga i društvene kohezije u, i između, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji sprovode United Nations Development Programme – UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond Ujedinjenih nacija za izgradnju mira (#UNPeacebuilding).

Konferenciju su organizovali i realizovali mladi iz Srbije i Bosne i Hercegovine – iz Beograda (Prijatelji dece Srbije i Centar za integraciju mladih), Niša (Otvoreni klub), Kraljeva (Fondacija SOS Dečija sela), Sarajeva (Naša djeca), Banja Luke (Zdravo da ste), Tuzle (Zemlja djece u BiH) i Prijedora (Svjetionik).

Djeca kažu: „Odgovornost je na svima nama – za bolji svet, za svačije dobro!“